de grote fobie genezen

het plan

Eerder dit jaar zag ik Paul McKenna op GMTV, het doen van een fobie remedie voor de natie. Het bleek erg succesvol, dus ik besloot dat we moeten komen met een soortgelijk idee om onze NLP en hypnotherapie trainingen bekend te maken. Helaas kon ik niets bedenken, dus ik besloot om zijn idee in plaats daarvan te stelen. Echter, we dachten dat we het juiste doen en doneren het geld dat we gemaakt van het evenement, aan een goed doel. We besloten Comic Relief.

Het team en ik heb ons denken caps op over de beste manier waarop we konden en beheren, het evenement. Het was duidelijk dat we zouden moeten trekken alles uit de kast op een zo laag mogelijk budget. We zijn begonnen met mensen te laten weten via de nieuwsbrief en op de website van People Building, alvorens contact op de

lokale media. Na een aantal weken van de lokale doek en de radiostations niet had contact gehad, en hoewel het evenement nog een paar weken weg, het was geen goed teken. Op een dag kreeg ik een telefoontje van BBC Three Counties Radio, vragen of ze me over de telefoon over fobie?n kon interviewen. Het was de eerste keer dat ik ooit op de radio geweest, en hoewel ik was opgewonden, ik was een beetje teleurgesteld dat ik niet zou gaan naar het station om het op te nemen. Maar het ging vrij goed, en ik verwacht dat de reacties op komen overstromingen in, maar dat deden ze niet. Dan nog een zender in aanraking (Passion for the Planet). Ze wilden ook een interview dat ik graag aanvaard doen. Deze keer kreeg ik ook een uitnodiging om het op te nemen in de studio. Veertig mijl afstand in Wimbledon. Het was een slechte dag vanaf het begin, was ik vloeken het treinkaartje, voor de trein die was 40 minuten te laat en als ik marcheerde mijn weg door Vauxhall station, niet aan een aantal split koffie te zien op de afgeslepen vinyl vloeren, gleed achteruit, en landde met een almachtige plof op mijn achterkant. Zoals verwacht, de drukke pendelaars stapte over de top van mij, als ik zat onderhandelen met mijn benen weer gaan werken. Ik uiteindelijk gesloopt mezelf van de grond, een klacht ingediend en nu ongelooflijk laat, bleef op mijn weg naar het radiostation. Het hele interview duurde 5 minuten en ik was niet toegestaan ??om de fobie genezen vermelden. Geweldig!

Je moet Spiderman, ik heb je Spiderman

In dit stadium, begon ik aan de boodschap die we nodig hadden om iets echt extreme aan de fobie genezen evenement bekendheid te geven en te heffen geen geld voor Comic Relief doen krijgen. Iemand, (niet me Ik ben er zeker van) kwam met het idee van het uitdelen van informatie over de gebeurtenis terwijl verkleed als reusachtige spinnen, zoals arachnophobia is een van de meest voorkomende fobie?n. Maar toen we ‘Spider suits “in ebay, we eindigden met een belasting van Spiderman outfits uit China. Wetende dat het zou gaan om een ??keuze tussen een handgemaakte spin outfit, bestaande uit twee paar panty gevuld met krant genaaid aan mijn jas of een goede spandex Spiderman pak, ook de lange en korte daarvan is dat we allemaal besloten Spiderman kostuums. Dus dat is waar Ebay China kwam inch Ik weet niet of je ooit hebt gebruikt een online vertaler, maar ik weet zeker dat ik te maken had met een van die in plaats van een echt mens. Ebay had China de goedkoopste pakken, maar ik moest proberen en te onderhandelen over een deal voor 3 van hen. Dit is de boodschap die ik kreeg op mijn verzoek:

“Je moet Spiderman, ik heb je Spiderman u wilt. Dus ik doe je Spiderman 50 GBP Sterling voor 3 bij 50 GBP Sterling van hen en iPost hen om u = 3xSpiderman + EMS = 50 GBP Sterling. Dus betaal je 50GBP Sterling en dat geeft je 3xSpiderman dank je. ”

De dag dat het pakket aangekomen, zette ik mijn pak aan en besefte dat niet alleen was er nul zicht, maar geen ventilatie. In feite, de laarzen, broek, romp, armen, handschoenen en een vol hoofd masker waren allemaal in een. De volgende dag Karen en Adeline kwamen en ik de deur verkleed als Spiderman geopend. Ik denk dat ze allebei schreeuwde, maar ik ben niet zeker dat het afkomstig zou kunnen zijn van mensen in de straat, ik weet het niet, ik kon niets zien. Echter, ik zag die twee in hun pakken en het was gewoon de grappigste ding. Ik weet niet wat het was, dat was zo grappig, maar de kostuums waren zeer realistisch en vertrouwde stemmen horen binnenkant zeggen “Is er een rits in de kruk want ik denk dat ik een wee …” maar is niet wat je verwacht te horen van een superheld.

Bent u een stripper?

Gewapend met onze emmer en een banner gemaakt van 2 dado rails en een groot stuk van de kaart waterdicht af met plasticfolie, we op weg aan uitgegroeid tot held. Gelukkig voor ons was het een drukke dag in het stadscentrum van Hemel Hempstead. We schudden onze emmer en schreeuwde luid, en uiteindelijk mensen begonnen te dalen in een paar munten. Er was een wankele moment dat we werden benaderd door een politieman die vroeg of we hadden een vergunning, maar Adeline geslaagd om de situatie te bezweren door hem te vragen of hij was een stripper, en een of andere manier zijn we erin geslaagd om ons over te halen wordt gegund ASBO’s.

De gepensioneerden en kinderen waren de beste. We zouden pom-poms gemaakt van wol die werden verondersteld te spinnen lijken, maar begonnen met het geven ze uit aan de kinderen plaats. De brandweer ging langs en gaf ons een golf en een heleboel mensen gevraagd om onze foto te maken op hun mobiele telefoons met camera-Ik kan niet bedenken waarom! Tijdens de lunch gingen we naar huis en waren aangenaam verrast te ontdekken dat de Hemel Hempstead donatie kwam tot ongeveer ? 65,00.

Saggy krukken, spit en schuren

Het was op dit punt, terwijl het verwijderen van onze pakken zodat we konden lunchen, dat we ontdekten dat een zip-up van de achterkant van je hoofd, is niet ideaal als je haar. Ook dat de kleur was die uit de kostuums en alles wat met hen in contact kwam, met inbegrip van onze huid, was bedekt met rode kleurstof. Maar de show ging over. We gingen naast St. Albans, waar de novality van zijn Spiderman begon te slijten. Om te beginnen het vroor, waren onze pakken begin te frey aan de voeten. Adeline was steeds bezorgd over haar uitgezakt kruk, en Karen over de natte plek van waar ze ademde. Ik vond dat de spandex was niet alleen sterven de kleur van mijn huid, maar ook chaffing het einde van mijn neus. Om het af, St. Albans gewoon niet ophoesten het geld (hoewel een dame wist ons ? 5,00). Meestal zijn ze gewoon glimlachte en liep langs. Dus als een stad, St. Albans droeg het minst (schande over hen!) Van daaruit gingen we naar Borehamwood waar we hielpen een man die overvallen had (onderdeel van superheld plichten) die, overigens nog steeds een bijdrage geleverd met de kleine verandering die de overvallers niet had genomen. Bij het gesprek met de politie over het incident, hebben we zelfs in geslaagd om een ??donatie te krijgen van hen. Borehamwood maakte een behoorlijke bijdrage van ? 35,00 in een half uur, maar we waren eigenlijk alleen daar omdat de BBC is om de hoek en we hoopten te krijgen op de televisie.

De volgende dag hebben we naaide onze voeten en ging naar Watford. Nogmaals het was ijskoud en opnieuw de gepensioneerden en kinderen waren de beste medewerkers. We vonden dat het krijgen van geld in de emmer was makkelijker dan reclame voor de fobie genezen. Vooral als we mensen benaderd en gevraagd: “Heeft u een fobie? ‘En ze antwoordde:” Nee, dank u “, alsof wij probeerden ze een om te geven!

chronische vrijlating

Na Watford, gingen we naar een lokale school te halen Adeline’s dochter. De schoolkinderen stroomden om ons heen, sommigen gaven zelfs geld, maar proberen uit te leggen waarom de keuze van het voertuig Spiderman is een Ford Focus …!

We afgerond de dag door terug te gaan naar Hemel met Adeline’s dochter, die voelde dat ze was missen op de actie. Maar we hebben niet een pak voor haar en moest iets improviseren. Ze was gekleed als een kat, zonder oren, geen staart en schoensmeer op haar gezicht. Ze deed goed werk van ons te helpen en was in staat om weg te komen met jagen mensen de straat die we zouden hebben waarschijnlijk werd geslagen voor. Ze hebben moeite met de naam van het goede doel al en bleef schreeuwen naar mensen die we geld nodig voor “Chronic release.”

In totaal verhoogde we ? 175,00 van het uitgaan in onze Spiderman kostuums.

de grote fobie genezen

De BIG dag kwam en hoewel we hadden een agenda, hadden we niet gerepeteerd, we vragen hadden, maar waren niet definitief op de nummers. We wisten dat we wilden dat het plezier en vol energie, zodat we de volgende 5 technieken, afgewisseld met massages, dans en andere algemene onnozelheid. We zijn begonnen met het testen van hoe intens elk personen angst was van 10 (10/10 is de meest intense angst) en daarna op verschillende tijdstippen gedurende de 2 uur getest.

De technieken die we gebruikten waren:

Communication Model (naar inzicht van de geest te krijgen) en Submodaliteiten oefening.

NLP fast phobia cure

eft

Swish patroon

hypnose

Iedereen daar, ervaren een afname in hun niveau van angst en degenen die echt in de technieken had de beste resultaten van hen. Een dame die arachnophobic was, zelfs lessen aanbiedt om een ??vogel eet spin in een vitrine op het einde af te handelen.

Bedankt aan alle deelnemers voor hun goede geest throughput het evenement.

In totaal verhoogde we ? 60,00 van de fobie genezen evenement maar onze eindtotaal verhoogd was ? 295,00 en u kunt nog een donatie nu door te klikken op deze link http://www.myrednoseday.com/thebigphobiacure

Al het geld dat we ophalen wordt gedoneerd aan “Chronische release.”

We zouden natuurlijk graag iedereen van jullie die een donatie hebben gedaan tot nu toe en al degenen die deelnamen aan het evenement bedanken. Namens Comic Relief, zou People Building graag een speciaal woord van dank aan het Express Holiday Inn Apsley Lock voor het verstrekken van de perfecte locatie. Ik wil graag ook persoonlijk alle van de People Building team bedanken voor hun harde werk en bijstand.

door gemma vestingmuur.

Comic Relief is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling nee. 326568 www.comicrelief.com