wat zijn enkele van de symptomen van aambeien

Voor veel mensen de eerste symptomen van aambeien is helder rood bloed met betrekking tot de ontlasting, of op wc-papier. Hoewel veel mensen hebben aambeien, niet alle ervaring geen symptomen, maar zoals ik veel mensen vinden er bloedingen, jeuk en pijnlijke zwelling rond de anus gebied.

Daarnaast overmatige inspanning, wrijven met niet zo zacht toiletpapier of reinigen rond de anus kan een uitstekende aambei buiten het lichaam die zo snel geïrriteerd en pijnlijk kunnen worden produceren.

Ben Aambeien alleen gevonden bij vrouwen?

Ik vroeg me af of aambeien waren alleen een probleem met vrouwen, maar kwam erachter dat aambeien zijn vaak voor bij zowel vrouwen als mannen. Ongeveer de helft van de bevolking zich over dit onderwerp door de leeftijd 50. Hoewel mensen niet praten over dit onderwerp heel veel in elke dag gesprekken het is iets dat veel mensen willen dat ze konden een manier om wat hulp te krijgen van vinden. Helaas, de meeste mensen gewoon lijden in stilte en hoop dat de symptomen verdwijnen.

Hoe worden aambeien gediagnosticeerd?

Kun je geloven, het kostte me 2 jaar om naar de dokter te krijgen gediagnosticeerd, ik schaam me om het toe te geven, maar ik bleef maar hopen dat de pijn, jeuk en zwelling zou slechts een dag gewoon verdwijnen. Praten over het feit dat in ontkenning! Nou ik werd bang en deed uiteindelijk naar de dokter gaan voor een door middel van evaluatie en juiste diagnose. De arts voerde een digitale rectale examen om te zoeken naar gezwollen bloedvaten die zouden wijzen had ik aambeien. Dichter evaluatie van het rectum voor aambeien vraagt ??om een ??examen met een endoscoop, een holle, verlichte buis.

Niet mijn meest comfortabele examen, maar het is belangrijk om examen van een arts hebben altijd er is bloeden uit het rectum, of er bloed in de ontlasting. Ik zou nog niet zo lang gewacht om naar de dokter. Ik ben gelukkig het was gewoon aambeien!

Hoe worden aambeien voorkomen?

De beste manier om aambeien te voorkomen is om je ontlasting zacht te houden, zodat ze gemakkelijk te passeren, dus er is geen druk of overbelasting. Wat wil dat zeggen jullie Drink meer water! Ook leeg uw darmen zo spoedig mogelijk na de drang zich voordoet. OEFENEN! Onder meer wandelen en hardlopen in uw dagelijks leven. Verhoog vezels in uw dieet te helpen verminderen constipatie. Winkel rond voor een gezondere voeding en minder eten junkfood.

Alleen niet vergeten dat men de controle over hun lichaam, en met alle nieuwe technologie die er zijn om te genezen en aambeien te voorkomen, het is een schande om te handelen zoals ik deed. Ik dring er bij individuen om de controle over hun gezondheid te nemen.